torsdag 13 april 2017

Kall ananassås till lax

En läcker ananassås kan lyfta en måltid till oanade smakhöjder. Här hittar du alla våra recept och tips på att göra en god ananassås. Serveras till kassler och nypotatis. Kall ananassås (kommentar).


Matklubben, här finns massor med recept på kall ananassås varmrökt lax ! Portioner Passar till varmrökt lax eller skinka.

Blanda ananas, majonnäs, gräddfil med. Här är ett bra recept på en god kall sås eller dressing som passar ypperligt till kallrökt lax. Första såsen blir en kall ananas och.


Lyft laxen ytterligare med en god sås! Gjorde det lätt för mig igår ;) Köpte en jättegod färdig coleslaw på Maxi, rörde ihop en enkel kall sås, dottern gjorde sallad och vi tog fram.


Recept på sås till lax - till lax passar det lika bra med kall som varm sås. En kall sås svalkar gott till het mat och är gott till lax och grillat. Gott att doppa bröd i också!


Gör en kall sås på gräddfil, crème fraiche eller yoghurt.

Förslag på olika sorters gräddfilssås med olika smaksättningar. Lätt- och snabblagat - bara att blanda gräddfil med valfri krydda eller smaksättning till en. Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.


Se om du kan få hemleverans Sök Arla nu. Denna sås är ett resultat av en olyckshändelse i köket. Såser som lyfter laxen till oanade höjder och som är enkla att lyckas med. Ge laxen en fyllig smak av paprika och vitlök.


Följ bara grundreceptet och lägg till den smakvariation du är mest sugen på. Vitlökssås med citron och dill Räkfrossa med tre goda. Vispa ner påsens innehåll i 1½ dl kallt. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla.


Vilken sås ska man ha till lax ? Här är tre fina såser att servera till fisk – hollandaise, vitvinssås eller kall örtsås. Alla recepten hittar du här!


Som gjord för att laga till många inför en högtid. Jag satsar på två såser, sockerärtor och färskpotatis som tillbehör. Vad ska man servera till laxen ? God och lyxig sås med räkor.

Till fisk passar både kalla och varma såser. Till gravad och rökt lax är hovmästarsås en klassiker men somliga tycker att den är väl söt. Lax i ugn med god kall sås. Kan även tänka mig recept på nåt annat gott med kassler.


Så saftigt och väldigt gott med kall romsås. Kommentarer till inlägget. Dra laxen i bitar med en gaffel och servera i salladsblad med ananassalsan, koriander och klyftad lime. I går svängde jag ihop en enkel men väldig god middag!


Lax med färskpotatis och en kall sås är den perfekta sommarmaten men passar förstås lika bra året om. Tänkte steka lax i morgon med potatis tänkte om det är någon som har ett gott recept på sås? Stek laxen snabbt på båda sidor tills de fått fin färg.


Sorry, vintipset var ju till MA 8! Men kul att du gillade det kajsalotta64!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.