fredag 3 mars 2017

Oljebets

Just nu kampanj på Oljebets. Alltid bra priser på Oljebets hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. För infärgning av träytor inomhus.


Herdins Oljebets framhäver trästrukturen och ger ytan ett grundskydd. Samtliga kulörer är inbördes blandbara samt blandbara med Herdins Vaxolja.

Här hittar du tips om vattenburen bets och lackbets. Lär dig att betsa trä med gör det själv beskrivning. ZAR Träbets appliceras med trasa som en möbelpolish för att tillföra trä en enhetlig betston. Betsen tränger in jämnt och fi nt i. Den är lätt att stryka ut och få jämn och fin.


Oljebetsen ger ett bra grundskydd samtidigt som träytan får en mjuk. Oljebets i provpåse på ml som räcker till en yta på ca 20xcm.


På Herdins utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll.

Ta del av vår kunskap och lyckas med ditt. De oljeindränkta trasorna strö jag ur på entretrappans bräder. Osmo Oljebets för infärgning för trägolv, träpanel, trappor, möbler med mera.


Natural Wood Träbets - Flügger Natural Wood Träbets är en vattenbaserad bets för infärgning av obehandlat och tidigare behandlat trä inomhus. Oljebets - som det hörs på namnet (ja, här med) är det en oljebets som tränger in i träet och färgar.


Blir en matt yta efter behandling med denna. Finns i många kulörer, ger. Osmo oljebets sätter färg på träytor men bevarar det träiga utseendet.


Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket. Ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper. HERDINS OLJEBETS 9TJÄRA.


Oljebaserad betslösning för stora och små ytor av nytt eller renslipat trä. Infärgad olja avsedd för färgsättning av trä inomhus. Gör en bra affär på Osmo 4UV-Skydds Oljebets Transparent 2. Varje månad hjälper vi över miljoner.


Classic Mahogny Bets påföres med pensel, skumfördrivare eller natursvamp. Stryk betsen i träts fiberrikning, överflödigt bets stryks ut med en något torrare.


Jämför pris och köp Nordsjö tinova lasur oljebets 5teakbrun 1l.

Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil. Det här är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä. Att betsa är ett lätt sätt att färga träytor.


Det finns lite olika typer av bets, det vanligaste är i dag Lackbetser. Ekskivan slipas ner till rent trä innan den torkas av och stryks med vit oljebets.


Efter en torktid på ett dygn kan träoljan appliceras. Varje vecka byter 1personer bostad genom Lägenhetsbyte. Anledningarna till att flytta är många. Få en flygande start med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.