tisdag 28 mars 2017

Marmocit ytskiktsbeläggning

Marmocit ytskiktsbeläggning

Resultatet med en beläggning. Funderar på att renovera trappan istället för att riva och bygga ny. Någon som har erfarenhet av marmocit eller duracoat ? Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar.


Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. En av de smartare lösningarna mot sprucken betong på marknaden heter Marmocit.


Materialet ger en vacker och slitstark ytskiktsbeläggning speciellt avpassad för. Det finns något liknande som heter Duracoat, men är marmocit något att ha? Eller ska man laga trappan och sedan lägga granit eller klinker på istället?


Hala betongtrappor ett vardagsgissel. Många hus har betongtrappor framför sina entréer och när husen nu är ålderstigna så har betongtrapporna i regel skador.


Marmocit ytskiktsbeläggning

Marmocit är resultatet av mer än tre decenniers byggande. Hela renoveringan av vår dåliga betongtrapp med hjälp av Duracoat kit. Nu är det oerhört populärt att köpa möbler på loppis och second hand.


Renovera din betongtrappa? Senast uppdaterad: 2007-02-23:40:316låtar. Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat. Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal.


Marmocit ytskiktsbeläggning

En fogfri ytskiktsbeläggning på betongtrappan är att föredra eftersom många betongtrappor får. Det gäller också under härdningstiden en vecka. Sjunker temperaturen måste du täcka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.