tisdag 28 mars 2017

Lagningsvax hårdvax

Hårdvax för lagning av små och medelstora sprickor och repor på plana ytor, kanter och hörn. Vaxet används i inomhusmiljö. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Lagningsvax för parkett funkar utmärkt på laminat. Paketet innehåller ett set med hårdvax i olika kulörer, ett set med mjukvax i olika kulörer, smältverktyg.


Vi levererar Stavparkett, massiva trägolv, slippapper och ytbehandlingar för trägolv. Sänkt pris på lagningsvax Nu har vi sänkt priset på lagningsvax från. Schellackstänger eller Hårdvax Används till att laga mellanstora skador. Det kan vara lite svårt att få detta på plats.


Grundolja Universall Liter. Mjukt lagningsvax för reparation av repor. Nu har vi även plockat in Oljevax, hartöl och hårdvax här i webshoppen. Hårdvax plus används för att laga större repor, djupare sprickor, tryckmärken.


Låt oss hjälpa dig att få ditt trasiga trägolv som nytt igen. Kährs, en världsledande tillverkare av trägolv, erbjuder en helhet för trägolvet i ditt hem.


I golvguiden kan du prova våra parkettgolv i olika interiörer. Störst i Sverige på parkettgolv.


Här hittar du parkettgolv i olika träslag från kända tillverkare som Kährs, Junckers, Nordic Floor m. GOLVLAGNINGS SATS HÅRDVAX. This Pin was discovered by Birgitta Björken. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. X4CM SERIE 7Hitta denna pin och fler på Hus och bygg av Birgitta Björken.


Vad kostar det att byta ut husets elsystem? Köp billiga Billack vård på nätet hos 123bildelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.