fredag 3 mars 2017

Lackering köksluckor luleå

Vi utför lackering av kök, köksluckor innerdörrar, ytterdörrar, garderobsdörrar, butiksinredningar, snickerier, lister, möbler, järn- och stålkonstruktioner. Vi vänder oss både till privatpersoner som företag. Vår utrustning för slipning och lackering är modern.


Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler, dörrar samt utför industrilackering. Vår avdelning för lackering lackerar nästan allt du kan tänka dig av trä, stål och aluminium. Snabb leverans och fri retur!


Hos oss blir det liv i luckan! Vi renoverar och fixar upp ditt kök i precis den färg du vill ha! Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter lika många kvinnor som.


Nedan kan du läsa mer information av de fyra lackeringskategorierna. Blästring, Rostskyddsmålning och lackering av lastbilar, traktorer. Välkommen till Industrilackarna i Umeå!


Vi erbjuder allt från lackering av köksluckor till helt nya kompletta kök. Se våra produkter på vår webbplats.


Priserna gäller för normalt slitna luckor i kulören S. Vi har fasta priser per lucka och lådfront. Anlita oss för att få toppresultat till ett. Jag ska måla om mina köksluckor, men funderar på att låta målare göra det istället. Vad kan det kosta att få lådfronter och ca köksluckor.


Vi kan hjälpa dig att få ett nytt och fräscht kök genom att lackera dina gamla och slitna köksluckor och skåp. Resultatet av lackeringen kommer att vara lika. Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök.


Det innebär att man behåller sin gamla. Vårt arbetsområde inkluderar hela Stockholmsområdet samt delar av Södermanland. Swelack AB har lång erfarenhet av lackering och målning av alla slag.


På Köksportalen hittar du massor av intressant information om köksluckor Luleå. Vi lackerar köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera. Fräsning av dekorspår i befintliga luckor Nytillverkning av. Sprutlackering av köksluckor.


Vi lackar och sätter färg på det mesta - från köksluckor till butiksinredningar. Förutom traditionell kulört lackering erbjuder vi även möjlighet till: Lasyrmålning, betsning, klarlackning samt patenering. Hör gärna av dig till oss på Stockholm lackering för att lackera. Här finner du en kunnig och engagerad lackeringsfirma som hjälper dig i Sundsvall med omnejd.


Behöver Ni hjälp med lackering ? Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för. Lackering köksluckor Stockholm Kontakta oss för att få en offert eller få svar på en fråga.


Nu kan du lämna in dina köksluckor, lådor och dörrar till oss och få dem sprutlackerade. Vi levererar lackeringsarbeten med riktigt bra. Företaget har sitt säte i Lövångers idustrihus (Lövind).


Släng inte dina gamla köksluckor. Kök, köksluckor och Utbytesluckor från Storsjökök Norrbotten Luleå Kiruna.


Köksleverantören för dig som söker flexibla lösningar och en kvalitativt produkt. Tullinge Lack lackerar köksluckor, fronter och dörrar, men även andra trämöbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.