tisdag 28 februari 2017

Betongvax jula

Hitta återförsäljare för att köpa betongvax till golv, bor bänkar, bänkskivor mm online på nätet. Vi vill att människor ska vilja fixa. Betongvax ger ytan skydd mot repor och andra skador. JULA har en med korn för 2kr.


Vårt betonglack är anpassat att ligga under betongvax som en sealing. Lägg två lager lack och sedan gå på med vaxet. Lacket kommer att binda kalket. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Här hittar du öppettider och adresser till våra byggvaruhus med gedigna byggvaror. Vi har allt inom badrum, trädgår verktyg, byggmaterial och bastu. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats.


Om du fortsätter utan att ändra dina. HORNBACH handlar helt och hållet om att bygga, renovera och fixa i trädgården - Vi visar hur du gör, sen kan du sätta igång!


Med våra projekt växer din egna. Gjuta i betong – se filmer med bra tips! Att gjuta i betong är lätt, men samtidigt svårt om man vill ha det perfekt. I filmerna ger jag tips på hur du blandar.


Betongvax jula

I dagsläget erbjuder vi mycket produkter för just plattläggningar mm så som betonglack, betongvax, betongtopper, impregnering för sten och betong. Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Ange ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmaste butik eller välj butik direkt från listan.


Betongvax jula

Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? Vi är byggvaruhuset på nätet! XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största.


Handla allt till ditt badrum nu i HORNBACHs webbshop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.