måndag 20 februari 2017

Alcro isglass

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi.


Svalkande, go skön, lugn, precis som en isglass. Bakom urvalet står inredningsdesigners.

Denna pin hittades av Elin Ruuth. Tack vare det varma glödljuset i badrummet framträder de gröna tonerna mer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. The darker color you coose for your floor, the more it enhances the lightness of the walls.


Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Hela färgkartan ser du här. Publicerat 21:i Färg, Hemma hos, Vårt funkishus av Hildur Blad Kommentarer.


Här kan du ta del av våra samlade kulörer från nya och gamla kollektioner. Tänk på att färgerna kan skilja sig i verkligheten från vad du ser på skärmen.

Målning av lägenhet inför försäljning. Tämän Pin-lisäyksen löysi Veera Alanko. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Här har jag provmålat en del av fondväggen och blev nöjd med resultatet.


En ljus färg som även smälter in med resten av lägenheten som har vita väggar. Just nu är den kraftigt eftersatt, men det är ren överlevnadsinstinkt från min sida.


Jag heter Anna och läser med nöje din blogg. Såg din fina byrå som du målat om (den mintgröna), och blev genast sugen på att måla om min egen! Barnrummet var ofta stökigt med leksaker överallt.


Familjen längtade efter mer ordning och reda. Resultatet blev ett harmoniskt rum med mycket. Grådis Rosa röda färgskalan uppe till vänster: 1. Nu sitter jag i soffan med en isglass och har bästa inlägget till er som vill förnya en väggyta i er bostad.


Hur får man bort gamla tapeter? Och vad betyder egentligen Non-Woven? Här har vi samlat svaren på de vanligaste funderingarna. Hon har använt sig av en STUVA kombination.


Kvadratiska hyllor är fina i barnrum. Det blev så rackarns snyggt!

I vårt sovrum satte vi in takspots i varje hörn. PÅ MIO MÅLAR VI MED MILJÖMÄRKTA FÄRGER FRÅN ALCRO Sober Natur är en vattenburen färg som är miljö märkt med både Svanen. En av mina bokfavoriter är VAR DAGS FEST.


Bilderna är heeelt underbara och tål att studeras noga, många gånger. Det är “en bok om konsten att gilla veckans.


Bordet och krukan är loppisfynd som målats i samma nyans – isglass – för att passa ihop. Isglass gjord i glass pops formar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.